Trykk “Enter” for å komme videre

Øvingslokaler

Gruppene disponerer øvingslokalene fritt disse dagene. De offentlige forestillingene vil foregå i samme øvingslokale som hver enkelt gruppe øver i (om ikke annet ønskes) på ettermiddag og kveld torsdag 8. august, etter en forestillingsplan hvor alle, også eksternt publikum, får anledning til å se visning/forestillinger.

Lokalene kan rigges etter ønske, (ryddes tilbake etter siste dags forestilling).

Lokalene har lite og svært begrensa teknisk utstyr, så lokalene brukes slik de står. Det er selvfølgelig fullt mulig å ta med eget utstyr og bruke dette.

Alle lokaliteter ligger innen kort gåavstand fra Stoga, med unntak av Ose Grendehus.

 

Ose Grendehus

Scene 6 x 1.8 m (0,5 m høyere enn salsgulv) Scenen kan bygges ut med opptil 8 platåer (2.4 x 1.2m) (Bildet er tatt fra scenen, så den er ikke med på bildet)

Sal 15x17m

Annet Salen er godt egna for dans og plasskrevende fysiske prosjekter. Tilgang garderober med dusj og badstu. Grendehuset ligger 20 minutters kjøring fra Stoga, men har både butikk og turistheim, med overnatting og matservering, innen kort gåavstand. Tilgang kjøkken.  

 

Kulturscenen

Scene 7 x 5.5 m (Fra scene til amfi: 4 m)

Sal Har ammenkjørbart amfi.

Annet Enkel lysrigg som kan styres fra panel i salen, høyttalere, prosjektor og lerret. Garderobe med sminkespeil. Tilgang dusj. Tilgang kjøkken.

 

 Musikkrommet

Scene 4 x 3 m (ligger der fotoet er tatt fra)

Rom 9 x 11 m

Annet Har lerret og prosjektor og noen få lyskastere. Ligger i samme bygg som Kulturscenen, og deler fasiliteter med denne, altså tilgang dusj, garderobe og kjøkken.

 

Ungdomshuset

Scene 3.5 x 3,8 m (indre bredde 7.50, 2m på hver side)

Sal 8 x 8 m

Annet Gammelt slitt sjarmerende ungdomshus, med dører på hver side av scenen, sufflørluke og luker oppe på veggen bak. Egner seg godt for revy, klovning og lek i kreativt lokale. Tilgang kjøkken.

 

Frivilligsentralen

Scene Ingen

Rom 5 x 10 m

Annet Dette er et møterom som kan både ommøbleres og ryddes. Prosjektor og lerret. Tilgang loftsrom (5x5m), som er egnet for å jobbe med masker, kostymer etc.. Tilgang kjøkken.

 

Årestoga   

Scene Ingen

Rom 6 x 6 m

Annet Dette er ei gammel årestoge fra ca 1650 og et museumsbygg som er åpent for publikum 11-17, men eksklusivt tilgjengelig for teatergrupper utenom dette. Ildsted i midten av rommet som kan brukes med tilsyn. Egner seg godt for historiefortelling og mystikk. Kan koble opp strøm.

 

 

Uteområdet

Scene Ingen (over alt)

Rom Området rundt Stoga, stor gressplen utenfor museet, lange grunne strender, åpne stabbur, og mange muligheter for performance, installasjoner m.m.. Området brukes mye av turister og fastboende heile sommeren.

Annet Kan koble opp strøm i noen områder.

 

Tilbake til framsida

Praktisk opplegg

Påmelding (søknad) og priser

Om oss, stedet og Bygland

 

 

Mission News Theme by Compete Themes.