Trykk “Enter” for å komme videre

Praktisk opplegg

Kart over område og lokaler.

Hovedbase er Stoga kultur- og turistkafé. Her serveres frokost (8-10), inkludert muligheter for å lage niste, og middag (18-19). Kafeen har ellers vanlig åpningstid 11-17. Kolonikro med litt kulturtilbud fra 19 og utover.

Campingplassen ligger vegg i vegg med Stoga, tilgang til dusj (for de som ikke har dusj på øvingssted), toaletter, og strandlinje med mange bade- og fritidsmuligheter.

BUA ligger rett ved campingen og har gratis utleie av fritidsutstyr, el-sykler, kano, kajakk, SUP-brett, spill etc.

Området er et friluftsområde med lange strender, Tuftepark, museum, gapahuk, griller, sandvolleyballbane og med turmuligheter på alle kanter.

Kolonien er åpen fra formiddagen søndag 4. august kl 12. Fra da av kan gruppene komme og rigge seg til på campingen, bli vist øvingslokale, og ta en ettermiddagsøkt. Felles samling på kvelden kl. 18, med info og grilling på Stoga.

Torsdag 8. august ettermiddag og kveld er det visninger/forestillinger i øvingslokalene. Dette settes det opp en egen plan for, slik at alle får sett hverandre.

Kolonien slutter av med frokost og oppsummering fredag formiddag 9. august.

(For de som ønsker andre overnattingsmuligheter er det en bobilcamp i samme område, og enkelte hytter og hus på det åpne markedet. Ta kontakt hvis spørsmål om dette)

TIlbake til framsida

Påmelding (søknad) og priser

Øvingslokaler

Om oss, stedet og Bygland

Mission News Theme by Compete Themes.