Trykk “Enter” for å komme videre

Folk døyr heile tida

(Eden – EN) I desse corona-tider er folk både her og der svært merksamme på kor mange som døyr av corona. Mange vert sjokkera over dei høge tala, og det kan det være god grunn til, men som me alle veit, folk blir fødd og døyr heile tida i eit grueleg tempo, det er mest ikkje til å tru. I høve til Adam og Eva, om me skal tru på den historia, så har dette tatt fullstendig av.

Situasjonen 22. april klokka 09.35

Nettstaden https://www.worldometers.info/world-population/ har fortspringande oversikt over dette, og om ein tykkjer at mange døyr av corona, så kan ein her fylgje med på kor mange som døyr i det heile. Om ein lurer på kvifor det er slik, kan ein sjå i lina over, som syner ein oversikt over kor mange det vert fødd heile tida.


Vær den første til å kommentere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mission News Theme by Compete Themes.