Trykk “Enter” for å komme videre

Rødt? Nei, det er iallefall heilt uaktuelt

Det har antagelig hørt ut ut omtrent som dette nede på kaia:

«……Lyse opp Kilden? Nei, hvorfor det? Markere at sceneteknikere mister jobber og oppdrag på grunn av korona? Ja, men det blir jo ikke noe bedre av at de vil sette på noen lys, i hvert fall ikke uten betaling, og det skal ikke vi gi de. Hvilken farge forresten? Rødt? Nei, det er i alle fall heilt uaktuelt. Red alert? Rød alarm? Nei, vi skal ikke ha noe alarm her. Vi har både brannalarmer og røykvarslere installert, det er mer enn nok.

Kunst? Nei, vet du hva! Rødt lys er ikke mye kunst. Settes det på rødt lys mot bygninga her, så kommer folk dessuten til å tro at det er Red Light District, og så får vi plutselig et heilt nytt klientell her. Nei, dessuten vet vi i ledelsen hva rødt lys betyr. Det betyr stopp i trafikken, og da kommer det i alle fall til å bli trafikkork utafor her, og ikke sikkert vi kommer ut med Teslaene.»

Vær den første til å kommentere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mission News Theme by Compete Themes.