Trykk “Enter” for å komme videre

Kommunen synes ikke dette var noe greit

Hva skjer hvis noen setter fra seg en sykkel foran strømskapet til Kristiansand kommunens ladestasjon for el-biler ved Jernbanestasjonen. (El-bilistene bryr seg jo ikke. De har jo el-bil, er miljøvennlige nok som det er, og trenger ikke bale med en sykkel i tillegg.) Egden har sjekket saken, og fått overlevert kopier av opptak av interne samtaler i kommunen. Her er et sammendrag:

«Å sa du? Rett foran strømskabet? …. Nei, men det er jo ikke noe greit….Men det kan jo være noen som rett og slett bare ha glømt an, så vi kan jo se det litt an først. Det kan jo være noen henter an i morra eller noe. Det er jo ikke noe greit hvis vi har fløtta an, hvis de kommer for å henta an, og vi skal vel ikke inn i det strømskapet med det første, skal vi det?…

(Et par uker seinere) Du den derre sykkelen, den står der enda… Å sier du det….. Ja, da er det jo ingen som har henta an da… Men åffår kommer du med dette nå? Du skal vel ikke inn i strømskabet du? … Nei, ja, jo, men javel, ta å sett en lapp på da, og gi de litt tid. Det æ jo snart jul, eller det blir jo snart jul, og så lenge vi ikke skal inn i det strømskabet så. Så kan du jo skrive på at det ikke er sykkelparkering akkurat der. Det står jo Kristiansand Parkering på skabet, men det gjelder jo ikke sykler. Skjønner jo at det kan være litt uklart, så det er jo igrunnen litt vår feil au. Det var jo vi au som bygde det skabet akkurat der.»

Ja, nei, men det æ jo ikke så lett heller, nå har vi jo blitt en ny kommune, og vi kan´ke bare ture fram å fløtte på ting. Vi må ta hensyn te åssen de tidligere kommunane hadde håndtert dette. I gamle Kristiansand hadde de levert den til noen de kjente i en menihed, i gamle Søgne hadde de herpa an, og i gamle Songdalen hadde de visst hvem det va sin, og levert den på døra te de med nypumpa dekk. Ikke så lett å vide å vi skal gjør i Nye Kristiansand. .. Vi har jo mer enn nok med å vide å hen en ska møde opp om morraen, om vi ikke ska vide heilt å å vi ska gjør når vi ser en sykkel.

Saken oppdateres kanskje

Vær den første til å kommentere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mission News Theme by Compete Themes.